Vrijwilliger worden

Wil jij ons team als vrijwilliger komen versterken?

2 Ontvangst aan de entreebalie 1 - NDWT - fotografie Arie Kwast 500

Museum Natura Docet Wonderryck Twente is op zoek naar vrijwillige medewerk(st)ers voor de museumreceptie.

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van het museum en VVV Ootmarsum-Dinkelland. Je vindt het leuk om bezoekers gastvrij te ontvangen en wegwijs te maken in het museum en onze mooie omgeving, de museumwinkel te bestieren en entreekaartjes te verkopen.

In overleg kunnen we afspreken welke dag(en) en tijd(en) je wilt invullen. Ook met name voor het weekend zijn we op zoek naar jou. Werktijden: van maandag t/m vrijdag: van 11 -14 uur of van 14 –17 uur en op zaterdag en zondag: van 12 – 17 uur Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerard Vennegoor via 0541-351325 g.vennegoor@wonderryck.nl

Wil je liever helpen bij één van de andere werkzaamheden?

Insecten in de wonderkamer - NDWT - foto FredErnstDan hebben we de volgende leuke functies voor je:

  • gastvrouw/gastheer bij evenementen
  • rondleidingen in het museum en/of de landschapstuin
  • (technisch) onderhoud
  • tuinonderhoud
  • begeleiden van workshops en (kinder)activiteiten

 

Wat hebben wij te bieden

docet-onvergetelijk-kleur-92Afwisselend werk in een mooie inspirerende omgeving met fijne collega’s en een heel divers publiek.  Het museum is dagelijks en het hele jaar door geopend, dus weer of geen weer, er is altijd wat te doen. Ben je enthousiast geworden, of wil je eerst weten wat een taak concreet inhoudt, neem dan graag contact met ons op. Je kunt een afspraak maken om een dagje mee te lopen om te kijken of het werk je past. Kom langs of bel voor een afspraak met Jolien Schras via 0541 35 13 25 of via info@wonderryck.nl.