Truus Wijnen actie – SEPT 2021

De hele maand september krijg je op vertoon van de ‘Wandelen in Twente’-gids van Truus Wijnen voor de tweede persoon gratis entree. Combineer dus je wandeltocht door het prachtige Twente met een bezoek aan ons natuurhistorisch museum.

Ben je in het bezit van de ‘Wandelen in Twente’-gids van Truus Wijnen? Bezoek dan nu Museum Natura Docet en ontvang gratis entree voor de tweede persoon.

VOORWAARDEN TRUUS WIJNEN ACTIE

  • De korting is alleen te verkrijgen op vertoon van een wandelgids van Truus Wijnen. Zorg dus dat je deze bij je hebt tijdens je bezoek aan het museum.
  • De korting is geldig voor een gezelschap van 2 personen. Kom je met meerdere personen? Zorg dan dat je ook meerdere wandelgidsen kunt tonen of betaal de reguliere toegangsprijzen.
  • De korting is niet te combineren met andere acties met uitzondering van de museumkaart. De toeslag voor ‘Dinosaurus!?’ is nog wel van toepassing. Bijvoorbeeld: Twee volwassenen in bezit van een museumkaart én een Truus Wijnen wandelgids ontvangen 1x gratis entree inclusief toeslag, 1x gratis entree exclusief toeslag á €2,50.
  • Vooraf reserveren? U kunt via onze ticketshop vooraf kaarten reserveren om zeker te zijn van uw gewenste tijdslot. Schaf dan naast het reguliere ticket voor de gratis entree bezoeker een ‘kinderticket tm 3 jaar’ aan. Hier zitten geen kosten aan verbonden, maar zo bent u toch verzekerd van een plekje.
  • Deze actie loopt t/m zondag 3 oktober.

Uiteraard bent u bij voldoende beschikbaarheid van harte welkom om ter plekke tickets aan te schaffen in onze museumwinkel.