Kinderfeestjes

Vier je verjaardagsfeest tussen de (wilde) dieren!

Binnen en buiten het museum is van alles te beleven voor kinderen van alle leeftijden.
De verjaardagspartijtjes duren ongeveer een uur en daarna is er alle tijd om zelf op avontuur te gaan door het museum en de tuin! Onze museumgidsen maken van het partijtje een echt feest waar je ook nog iets van opsteekt.  Uiteraard ontbreekt iets lekkers én een cadeautje voor de jarige niet.

 

mammoetTijdreis/Dino feest

Onder begeleiding van een museumgids maken de kinderen een
reis door de tijd en door het museum. Naast miljoenen oude
dino-fossielen komen ze ook een mammoetskelet, de
eland van Borne en andere prehistorische en vaak uitgestorven dieren tegen.

 

20140601 Open dag NO Twente waterdieren (7) 4000Een duik in de Wondere Waterwereld

Onder begeleiding van een gids, kun je met een zoekkaart, een bak en een schepnet op zoek naar waterdiertjes in één van de museumvijvers. Je leert van alles over de wondere waterwereld en je kunt het mooiste diertje natekenen.
Omdat er  ’s winters niet veel te vinden is in de vijver,  wordt dit kinderfeestje in de zomermaanden, van april tot oktober gehouden.

 

welpOp Safari

Speurtocht door het museum met een safari-zoekkaart. De kinderen kunnen met een beetje speurwerk en met behulp van detail foto-aanwijzingen 13 bijzondere dieren in het museum vinden.

 

 

braakbalpluizenWonderryck CSI braakballenpracticum

Op de zolder van het museum kun je een heus moordmysterie oplossen!
Tijdens het braakballenpracticum wordt, met behulp van verschillende botten en een skelet, uitgelegd wat je zoal in een braakbal kunt tegenkomen en vervolgens ga je zelf aan de slag!

 

bijen

Bij-zondere bijenpartij

Een imker geeft uitleg over de bijenvolken in de bijzondere bijentoren in de museumtuin. Als herinnering aan het feestje maken de kinderen een bijenhotel en proeven ze natuurlijk echte honing van de museumbijen. Omdat de bijen ’s winters warm moeten blijven kan dit kinderfeestje alleen tussen april en september gehouden worden.

 

Prijs Feestjes:

o.b.v.  minimaal 8 kinderen € 9,50
 inclusief entree museum, ranja en iets lekkers, een cadeautje voor de jarige

Maak het feest nog completer met extra lekkers; een taartje, ijsje, of een lekker broodje in ons Wonderryck Tuincafé, op het mooie terras of met een picknick in de tuin.

Feestelijk lekkers

Wonderryck frietjes, een snack en ranja € 4,50
Wonderryck broodje knak, een broodje kroket of een tosti en ranja € 3,00
IJscoupe van de IJskuip € 3,00

Prijzen zijn per persoon. Allerlei andere heerlijkheden ook mogelijk.

Door de grote belangstelling voor de kinderpartijtjes raden wij u aan tijdig te reserveren. Voor reservering/informatie j.schras@wonderryck.nl of 0541 351325