Eten & Drinken

Tuincafé Wonderryck

tuincafeHet museumcafé is een heerlijke plek voor koffie met een taartje, een lekkere lunch, huisgemaakte soep, frisse salades en nog veel meer smakelijks. Op het zonnige terras kun je genieten van de landschapstuin en de museumvijvers.

Het tuincafé is, net als het museum, dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur. Ook kun je speciale arrangementen bij ons organiseren. Deze bijzondere locatie is uitermate geschikt voor ontvangsten zoals een receptie, vergadering of verjaardagsfeest. Dit kan tijdens- maar ook voor of na opening van het museum.

Het Tuincafé is voor iedereen geopend en ook zonder entreekaartje van het museum toegankelijk. Spelletjes, een krant en gratis Wi-Fi zijn voorradig.

Tuincafé Wonderryck werkt zo veel mogelijk met regionale producten. Alle lekkernijen en dranken zijn ook mee te nemen.

Spelletjes café: een kast vol verschillende (bord)spelletjes dus speelplezier gegarandeerd! Kom alleen of neem familie en vrienden mee en vermaak je met de oude & allernieuwste spelletjes.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Yolanda en Joost Verhoeven (06-15622051) via  tuincafé@wonderryck.nl of bezoek de website