Eten & Drinken

Tuincafé Wonderryck

tuincafeHet mooie en lichte museumcafé is een heerlijke plek voor koffie met een taartje, een lekkere lunch, huisgemaakte soep of frisse salades en nog veel meer smakelijks. Op het zonnige terras kun je genieten van de landschapstuin en de museumvijvers.

Het tuincafé is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 17.00 uur. Ook kun je speciale arrangementen bij ons organiseren. Deze bijzondere locatie is uitermate geschikt voor ontvangsten zoals een receptie, vergadering of verjaardagsfeest. Dit kan tijdens- maar ook voor of na opening van het museum.

 

Het Tuincafé is voor iedereen geopend – je hebt geen toegangskaartje voor het museum nodig. Ook kun je in alle rust met je laptop bij ons komen werken – er is gratis Wi-Fi.

Tuincafé Wonderryck werkt zo veel mogelijk met regionale, biologische producten. Alle lekkernijen en dranken zijn ook mee te nemen.  Menukaart

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Yolanda (06-38658550) en Joost Verhoeven (06-15622051) of via  tuincafé@wonderryck.nl