De Winkel van Wonderryck

Wonderryck WinkelDe Winkel van Wonderryck biedt een gevarieerd assortiment aan cadeautjes voor jong en oud, mooie (ansicht)kaarten, speelgoed, heerlijke streekproducten en bijzondere stenen en fossielen. Ook zijn in de winkel fiets-, wandel- en autoroutes,  VVV Geschenkbonnen, film- en diner- en theaterbonnen en uitgebreide informatie over de omgeving verkrijgbaar.
Kom voor een origineel cadeau naar onze winkel; wij zijn dagelijks geopend van 11 tot 17 uur en in het weekend van 12 tot 17 uur.

 

 

natura-docet-100_boekEen bijzonder boek dat in de winkel aangeboden wordt is ‘Honderd jaar Natura Docet – Meester Bernink en zijn natuurhistorisch museum’. Het boek is geschreven door Denekamper Willem Groothuis en uitgebracht bij Walburg Pers. De Vereniging van Vrienden heeft de uitgave mogelijk gemaakt.
De lezer krijgt, dankzij de vele illustraties en wetenswaardigheden, een goed beeld van de grote rol die Meester J.B. Bernink en zijn dochter Heleen gespeeld hebben bij de stichting en ontwikkeling van het museum en ook van de bijzondere tijd waarin Natura Docet is ontstaan.